Recept

Így tárold a banánt, hogy tovább maradjon friss

Egyszerű, mégis hasznos tanács.

A banán jó dolog

Annyira bosszantó érzés, amikor épp, hogy csak megvettél egy adag szép sárga banánt, de szinte már dobhatod is ki, mert bebarnult. Pedig nagyon értékes tápanyagforrásunk. Kevesen tudják erről a gyümölcsről, hogy amellett, hogy finom és teltségérzetet ad, nagyon egészséges is. Magas kalóriatartalma miatt a nap bármely pontjában elég energiát biztosít a szervezet számára. Káliumtartalmával csontjainkat is védi, antacid-hatása pedig még a gyomorfekélytől is megóv. Fogyaszthatjuk magában, egy finom smoothie részeként, süteményhez adva vagy gyümölcssalátába keverve, mindenhogy jól járunk vele. Ezért mindenképp fontos, hogy minél tovább frissen tudd tartani.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...