Íme, a titok: Eláruljuk, hogy lesz omlós, mégis ropogós a csirkecomb!

Mind a tíz ujjad megnyalod utána.

Sült csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 1 tk pirospaprika
  • 4 ek méz
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 tk mustár
  • 2 ek olaj
  • bors

Elkészítés:

Alaposan bedörgöljük a sót, a borsot és a pirospaprikát a húsba, majd a combokat kiolajozott tepsibe fektetjük. Eközben a mézet, a mustárt, a zúzott fokhagymát és az olajat összekeverjük, majd a húsokra öntjük. Ha a tepsinknek nincs fedője, akkor alufóliával lefedjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben nagyjából 40 percig sütjük. Ha a combok megpuhultak, levesszük a fóliát és addig sütjük, amíg megpirul mindegyik teteje. Rizzsel, krumplival, zöldségkörettel vagy salátával is isteni fogás.

További receptek csirkecombból a következő oldalon.

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!