Grillezett bárány-nyárs - Recept
Imádjuk a grillezett húsokat és zöldségeket! Cikkünkben ezúttal az isteni bárány-nyárs receptjét mutatjuk meg, amelyet esőmentes időben a szabad ég alatt is elkészíthetünk.
Hozzávalók
- 70 dkg bárányhús
- 1 ág friss rozmaring
- 4 ek olívaolaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
A rozmaringágról morzsoljuk le a leveleket és egy kis tálban keverjük el az olívaolajjal, a sóval és a borssal. A bárányhúst kockázzuk fel, majd húzzuk nyársra. A nyársakat locsoljuk meg alaposan az előbb elkészített olívaolajos öntettel, ezt követően pedig grillezzük meg. Ha szükséges, még egy kis sóval vagy chilivel ízesíthetjük. Újkrumplival és egy pohár borral tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!