Grillezett bárány-nyárs - Recept

Imádjuk a grillezett húsokat és zöldségeket! Cikkünkben ezúttal az isteni bárány-nyárs receptjét mutatjuk meg, amelyet esőmentes időben a szabad ég alatt is elkészíthetünk.

Hozzávalók

  • 70 dkg bárányhús
  • 1 ág friss rozmaring
  • 4 ek olívaolaj
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

A rozmaringágról morzsoljuk le a leveleket és egy kis tálban keverjük el az olívaolajjal, a sóval és a borssal. A bárányhúst kockázzuk fel, majd húzzuk nyársra. A nyársakat locsoljuk meg alaposan az előbb elkészített olívaolajos öntettel, ezt követően pedig grillezzük meg. Ha szükséges, még egy kis sóval vagy chilivel ízesíthetjük. Újkrumplival és egy pohár borral tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: whatsgabycooking.com

Oldalak

Lifestyle
A rakott krumpli egy igazi magyar klasszikus, ami sok háztartásban számít kedvencnek, ráadásul szinte elrontani sem lehet. Ha azonban hajlandók vagyunk kicsit félre tenni a már megszokott receptet,...
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...