Így még nem ettél görögdinnyét! Bolondítsd meg mentával és parmezánnal

Az egyik kedvenc gyümölcsünk a görögdinnye, de gondolom, nem vagyunk ezzel egyedül. Cikkünkben ezúttal egy izgalmas dinnyés receptet hoztunk, máris megmutatjuk, hátha kedvet kapsz hozzá!

Hozzávalók

  • 4 csésze kockára vágott görögdinnye
  • 3 ek apróra vágott friss menta
  • ¼ csésze reszelt parmezán
  • 3 ek balzsamecet

Elkészítés

Ha a görögdinnyét felkockáztuk, a mentát pedig felaprítottuk, tegyük bele egy tálba. Reszeljük rá a parmezánt, a tetejét pedig locsoljuk meg balzsamecettel. Kissé forgassuk össze és azonnal tálaljuk.

Fotó: fatandhappyblog.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...