Ez aztán tényleg disznóság: Így készül a legfinomabb tepertőkrém!

Pillanatok alatt elkészítheted.

Tepertőkrém

Hozzávalók:

  • 30 dkg tepertő
  • 1 vöröshagyma
  • 1 ek mustár
  • 1 ek vaj
  • só ízlés szerint

Elkészítés:

A tepertőt ledaráljuk, és ha szükséges, sózzuk. A hagymát felkockázzuk, rádobjuk a tepertőre, majd belekeverjük a szoba hőmérsékletű vajat, végül a mustárt is. Az egészet alaposan összedolgozzuk, a végén pedig kézi mixerrel krémesítjük. Frissen is fogyaszthatjuk, de hűtőben pihentetés után még finomabb lesz. Ropogós kenyérre kenve, paprikával vagy paradicsommal laktató és mennyei eledel.

További tepertős falatokért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!