Recept

Már közeledik, nem árt felkészülni! Ezzel a csodás, két hozzávalós snackkel meglepheted a párod Valentin-napon

Mozzarella és koktélparadicsom. Meg pár fogpiszkáló. Ennyi.

Romantikus étvágygerjesztő

Akár előételnek, vagy csak snackként, ha nem szeretnél túl nehéz ételt enni, tökéletes lesz. Mindössze mini mozzarella golyók, koktélparadicsom és fogpiszkáló kell hozzá. A koktélparadicsomot ketté kell vágni, majd összeilleszteni úgy, hogy egy kis szívecskét formáljon. Mindkét oldalára teszünk egy-egy mozzarella golyócskát, majd egy fogpiszkálóval átszúrjuk és egymáshoz rögzítjük őket. Nagyon gyorsan kész, igazán romantikus és garantált lesz a siker. Ízlés szerint tálalhatod sonkával, baguettel.


Forrás:TikTok

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.