Recept

Tönkreteszi őket hírnév? Csontsovánnyá fogynak a világsztárok - Fotók

Sokan közülük alig nyomnak 35 kilót.

Már kétségbeejtően vékonyak

A világhírű fimsztárok és zenészek a tehetségükön kívül, kétségtelenül a kinézetükből élnek. A formás idomok, vakítóan fehér fogsor, a hibátlan frizura és smink szinte kötelező annak, aki Hollywoodban valamire vinni akarja. A dolog két szempontból is rossz: a világ irreális nőideált kerget, a hírességekre pedig extrém nyomás nehezedik. Az állandó edzések és a diéta, valamint az ezzel járó stressz, kitermelte az anorexiás világsztárokat, akik többen vannak, mint gondolnád.

A legelrettentőbb példa erre az egykor gyönyörű, ma már csontsovány Olsen ikrek esete.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk őket!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Recept
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.