Cseresznyepálinkás banánsaláta

Ha nem vagyunk nagy konyhatündérek, akkor is könnyen elvarázsolhatjuk a vendégeinket egy egyszerű, de különleges finomsággal.

Hozzávalók (2 főre)

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    2 banán
  • 1 alma
  • 1 narancs
  • 2 cl cseresznyepálinka
  • tejszínhab

Elkészítés

A narancsot és az almát pucoljuk meg, majd vágjuk apró kockákra. A banán szeljük fel nem túl vékony szeletekre, majd egy mutatós tálban fektessük a gyümölcsmixre, amit idénygyümölcsökkel is kiegészíthetünk. Ezután a banánt locsoljuk meg a pálinkával, majd pár pici halmot nyomjunk rá a tejszínhabból és már kész is. Még különlegesebb lehet ez a desszert, ha van otthon cseresznyénk is, mert akkor nem csak az alapkeverékbe tehetünk bele, de díszítésnek is isteni.

Kóstold meg a banánkrémet is!

Fotók: whstatic.com, ayay.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!