Felejtsd el az éttermeket, itt a legfinomabb cordon bleu házilag

Ki ne szeretné ezt a sajttal, sonkával töltött finomságot? Többféle húsból is szokták készíteni, ez a recept a csirkés változatot mutatja be.

Hozzávalók (2 személyre)

  • 40 dkg csirkemell
  • só, bors (fűszerezés) ízlés szerint
  • 5 dkg sonka
  • 5 dkg sajt
  • 2 ek finomliszt
  • 2 db tojás
  • 8 ek zsemlemorzsa
  • 3 dl napraforgó olaj

Elkészítés

1. A csirkét folpack segítségével kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

2. Ráhelyezzük a szeletekre a sonkát és a sajtot.

3. A széleit behajtjuk és feltekerjük.

4. Jöhet a panírozás.

5. Egy serpenyőben olajat hevítünk és kisütjük.

Amikor kész, félbevágva tálalhatjuk, ízlés szerint bármilyen körethez tökéletes. Jó étvágyat!

Imádod a töltött csirkét? A következő oldalon vár az isteni fűszervajas kijevi csirke receptje, amit vétek lenne kihagyni.

Fotók, leadfotó: Youtube/ChefErikArrouzé, Keeprecipes.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!