Burgonya chips házilag: Ropogós, ízletes és jobb is, mint a bolti!

Isteni ropogtatnivaló.

Házi chips

Hozzávalók:

  • 50 dkg krumpli
  • fűszerek ízlés szerint
  • olaj

Elkészítés:

A meghámozott, megmosott krumpliról nedves papírtörlővel leitatjuk a nedvességet, majd zöldséggyalun nagyon vékonyra karikázzuk. A krumplitallérokat forró olajban kisütjük, ügyelve arra, hogy egyszerre ne tegyünk bele sokat, különben összetapadnak és nem lesznek ropogósak. A sült karikákat papírtörlővel kibélelt tálba szedjük, ezután sózzuk és ízlés szerint fűszerezhetjük is.

További ropogós finomságok a következő oldalon.

Fotó és leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!