Recept

Budapesten van Trump szakácsa: Ki nem találod, melyik magyar étel a kedvence

Budapesten edz a világ legizmosabb séfje, Andre Rush.

Katonából lett szakács

Andre Rush már több amerikai elnökre is főzött, szolgált Afganisztánban, Koreában és a világ más pontjain is, majd 1994-ben pedig úgy döntött szakács lesz. Azóta szinte mindent megtanult a főzésről, amit csak lehet. Így a csokoládé- és tortakészítéstől a jégszobrok faragásáig semmi nem jelent neki problémát." Már gyerekként mindig a konyhában ügyködtem anyukám mellett, csodáltam, ahogy élvezte a főzést és boldoggá tett mindenkit maga körül" – mesélte a Borsnak a 135 kilót nyomó mesterszakács, aki Budán, Szedlacskó Ádámnak edzőtermében gyúrt a napokban. Pont ugyanott, ahol nemrég Arnold Schwarzenegger, Dwayne Johnson, Jason Statham is.

Lapozz tovább!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Recept
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.