Recept

Nagybevásárlással telt a Bocuse d'Or első napja: elképesztő a hangulat a főzőversenyen

Ünnepélyesen kezdetét vette a 2017-es Bocuse d'Or a franciaországi Lyonban. A rangos séfverseny döntősei mindannyian bevonultak az eseménynek otthont adó SIRHA területére. Természetesen a mieink is megérkeztek, Széll Tamás és csapata nagybevásárlással töltötték az első napot.

Shopping túra a piacon

Az ünnepélyes bevonulás után szinte azonnal megkezdődött a piaci vásárlás, a versenyzők egy percet sem késlekedtek. A csapatokat Jerome Bocuse köszöntötte, aki idén foglalja el hivatalosan helyét a nagyszabású esemény élén édesapja, Paul Bocuse helyett. Beszédében kiemelte a megmérettetés fontosságát, hozzátéve, nagyszerű dolognak tartja, hogy kétévente létrejöhet egy ilyen találkozó a világ legjobb szakácsai és gasztronómiai képviselői között.

A bőség zavara

Regis Marcon egykori Bocuse győztes arról beszélt, hogy a vegán tányér elkészítése, mint feladat, mennyire különleges, és izgatottan várják majd a bírák, miilyen egyedi fogásokat hoznak ki a színes zöldségekből a versenyzők. A piacon hihetetlen széles választékból válogathattak a csapatok, a bőség zavarában még szerencse, hogy egy előzetes bevásárlólista segítette őket a válogatásban. A magyarok kosarába többek között cékla, fokhagyma, burgonya, sárgarépa került.

Lapozz, hogy megtudd, hol tudod élőben végigkísérni a versenyt!

Oldalak

Recept
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?