Angol bélszín - Recept

Ha valami különleges fogással szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor ezt a receptet neked ajánljuk. Biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek ízleni fog!

Hozzávalók

  • 1 szép nagy bélszín
  • 0,5 kg zsiradék
  • olaj
  • mustár
  • só, bors

Elkészítés

A húst letisztítjuk, besózzuk, borssal bedörzsöljük, mustárral meg olajjal vékonyan bekenjük, és hideg helyen legalább egy napig állni hagyjuk. Megforrósítjuk a zsírt, és beletesszük a bélszínt úgy, hogy a zsiradék félig ellepje. Mindkét oldalát 10-10 percig sütjük, ekkor levágunk egy próbaszeletet, hogy ízlésünknek megfelelően sült-e át, ha túl véres, süthetjük még néhány percig. Burgonyapürével és párolt zöldségekkel kínáljuk.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: toombsbutchers.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!