Helytelen megoldás: A paradicsomot a hűtőszekrényben tartani.
A hűtőszekrény megváltoztatja a paradicsom állagát, lisztessé téve őket. A hideg is tompítja az ízét.
Helyes megoldás: Tartsd a friss paradicsomot a pulton.
A tökéletesen lédús, húsos paradicsomhoz szobahőmérsékleten kell tárolni a pulton, de ne halmozd őket egy tálba. Ha az egyik megomlik, akkor gyorsan elrontja a többieket is (és az alsó paradicsom összezúzódik). Tedd a paradicsomot egy tányérra, és hagyj kevés helyet a levegőnek.
Helytelen megoldás: A paradicsomot a hűtőszekrényben tartani.
A hűtőszekrény megváltoztatja a paradicsom állagát, lisztessé téve őket. A hideg is tompítja az ízét.
Helyes megoldás: Tartsd a friss paradicsomot a pulton.
A tökéletesen lédús, húsos paradicsomhoz szobahőmérsékleten kell tárolni a pulton, de ne halmozd őket egy tálba. Ha az egyik megomlik, akkor gyorsan elrontja a többieket is (és az alsó paradicsom összezúzódik). Tedd a paradicsomot egy tányérra, és hagyj kevés helyet a levegőnek.