Ajándékozz italt stílusosan – Egyszerű tippek, a még szebb csomagolásért

Egy üveg italt ajándékozni mindig tuti ötlet, de a csomagolásával nem szoktunk túl sokat bíbelődni – egészen idáig! Ám nem csak a külsőre, hanem tartalomra is érdemes odafigyelni. Mutatjuk, hogyan tudsz egyszerűen nagyszerűt alkotni, ezáltal különlegessé tenni az ünnepelt napját.

Az öko jegyében – barna csomagolópapír

Egyszerű, ám annál mutatósabb, ha barna csomagolópapírba, vagy régi újságpapírba bújtatod az üveget. Ezt feldobhatod madzaggal, kis üdvözlő kártyával. Esetleg a madzag alá tűzz levendulát vagy rozmaringot, ami árulkodhat a nedű jellegéről. Ezzel elérhetsz egy kis vintage hatást, ami még mindig stabilan tartja magát a trendekben.

Ügyes kezűeknek: filc

Már sokféle filcet kapni, amivel üvegre tudunk írni vagy akár rajzolni. A sötétebb üvegeken jól mutat az arany és az ezüst, de még a fehér is. Átlátszó üvegekre bátran írj vagy rajzolj valami személyeset feketével!

Csomagolás előtt

Ha saját készítésű italt szeretnél ajándékozni, nézz körül, milyen fajta üvegben nyújtana esztétikailag kiváló látványt az ajándék. Remek megoldás, ha már üres, jól átmosott boros- vagy bármilyen csavaros kupakos üvegben adod át a művedet. Vagy ha még autentikusabb szeretnél lenni, válaszd a csatos üveget!

Címkézz!

Nem kell napokat töltened azzal, hogy gyönyörű címkét alkoss: a neten rengeteg sablont találsz, amire már csak rá kell írnod az ajándékozott nevét, vagy bármit, amit szeretnél. Mi több: Azenlekvarom.hu címketervezőjével teljesen készre igazíthatod a matricát, így azt csak ki kell nyomtatnod egy öntapadós papírra, kivágni, és szépen felragasztani – nem csak lekvárokhoz remek, hanem például a bodzaszörpös üveg csinosítására is.

Szörpöt ajándékoznál? (x)

A legfinomabb szörpök otthon készülnek! Receptekért látogass el a www.azenlekvarom.hu weboldalra.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!