Mint a nagyinál - A legfinomabb lekvár a konyhádból érkezik!

Mindenkinek van emléke arról, milyen is volt segíteni, majd aztán megkóstolni nagymamáink igazi házi lekvárját. Ha te is gondoltál már rá, hogy megörvendeztetnéd a családot egy üveg saját készítésű lekvárral, de nincs időd órákat tölteni a konyhában, mindössze annyi a dolgod, hogy megtaláld azt a helyet, ahonnan a legjobb alapanyagokat tudod beszerezni, a többi feladatot pedig a befőzőcukor már elvégzi helyetted. (x)

Süteményeink sztárja

A Koronás Befőzőcukorral nincs többé kifogás! A legjobb dolog pedig, ha a közös befőzés édes élményeit megosztjuk barátainkkal vagy családtagjainkkal is. A kreativitásunk együtt még jobban szárnyalhat, a hagyományos ízek mellett pedig megalkothatjuk közös, egyedi lekvárunkat. Azenlekvarom.hu weboldalon és letölthető receptfüzetben számos különleges ízű receptet találhatunk, melyeket kipróbálhatunk vagy tovább gondolhatunk és még extrémebb ízeket hozhatunk létre. Ehhez pedig mindössze 6-8 percre lesz csak szükségünk.

Miután kész a lekvár, készítsük el saját címkénket és tegyük vele egyedivé a lekvárosüveget is! A közös főzés után pedig jöhet a közös fogyasztás. Megsüthetjük akár a hagyományos linzert a frissen elkészült lekvárunkkal töltve vagy keresgélhetünk a www.sutipedia.hu weboldalon, ahol rengeteg könnyen elkészíthető videós sütemény recept vár csak arra, hogy elkészítsük. A közös élmény pedig semmihez sem fogható.

Kínálj hűsítőt is - könnyen, egyszerűen

A Koronás Befőzőcukor mellett pedig mindenképpen próbáld ki a Koronás Szirupcukrot is, amellyel a kerti party-k tökéletes kiegészítőjét, egyedi házi szörpöket készíthetünk el. Új ötletekért keresd fel a Koronás Cukor Facebook oldalát és YouTube csatornáját is, ahol mindig naprakész információk várnak!

Fotók: 123rf.com

Oldalak