Halálra sápadt a nő, amikor megtudta: a szomszédok rálátnak zuhanyzás közben - Videó

Ki ne érezne cikinek egy ilyen szituációt?

Gyanús lett neki a saját fürdőszobája

A zuhanyzás, illetve a fürdés az egyik legintimebb napi foglalatosságunk. Egyáltalán nem véletlen, hogy - ha csak nem akarjuk testi élvezetekkel dúsítani az alkalmat - általában egyedül, fürdőszobánk magányában látunk neki a tisztálkodás rituáléjának. Senki sem szeretné, ha meglesnék, miközben épp a zuhany alatt ázik egy kimerítő nap után vagy a dús habok között pihenteti megfáradt testét, a kád szélére helyezett gyertyák gyűrűjében, és épp egy romantikus regény olvasgat. Ha valakit egy ilyen helyzetben megfigyelnek, az nemcsak a magánélet szentsége elleni súlyos vétség, hanem vérlázító modortalanság is.

Néha azonban tudatában sem vagyunk annak, hogy fürdőszobánk már csak az elhelyezkedése miatt is felkeltheti a kukkolók figyelmét. A legkínosabb, ha már jó ideje használjuk a fürdőszobát, és csak menet közben jövünk rá, hogy ha kellően óvatlanok vagyunk, egy teljesen átlagos zuhanyzás alkalmával is felfedhetjük testünket a bámészkodóknak.

A New York Post cikke szerint egy Tennessee-ben élő édesanya, Jill Santom október végén, amikor a postaládájukba bedobott leveleket gyűjtögette össze, felfigyelt rá, milyen világos a fürdőszobájuk jégvirág-mintázatú üvegablaka, mely mögött épp a zuhanyzó található.

Fotó: 123rf

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2