Lifestyle

Zseniális etetési trükköt talált ki az apuka, rendesen rászedte a kisfiát

A különleges módszerről készült videót már több millióan látták. Ez nem semmi!

A hatalmas harc

A gyerek etetése nem egy gyaloggalopp, hiszen egy idő után beindul a válogatás és persze mi az, ami először kikerül a tányérból? Hát persze, hogy az egészségesebb falatok, mint a zöldség és a gyümölcs. A szülők bámulatos, hogy milyen ravasz technikákkal próbálják rávenni a kicsiket arra, hogy megegyék azt, amit eléjük tesznek, ám egy-egy gyerek hamar kiszúrja az átverést és lőttek az egészséges ebédnek vagy vacsorának. Egy leleményes apuka nem bírta már azt nézni, hogy felesége mennyit szenved az etetéssel, így kieszelt egy remek módszert arra, hogy hogyan imádkozza be kisfia tányérjába a zöldségeket. Ezt figyeld, lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.