Kifosztották a magyar szurkolókat - Ömlenek a panaszok a meccsek után

Sajnos nem mindenki térhetett haza maradéktalanul boldogan a szerdai magyar-portugál Eb-meccs után. A zsebtolvajok kánaánjai budapesti meccsnézős helyek: rengeteg embert kifosztottak. Az ügyben megkerestük a BRFK-t is.

Beindultak a zsebtolvajok

A Pesten Találtam Facebook-csoportot azért hozták létre, hogy az elveszett/megtalált tárgyak visszakerülhessenek gazdáikhoz. A szerdai meccs után azonban arra lettünk figyelmesek, hogy az üzenőfalat elárasztják a zsebtolvajok áldozatainak posztjai - az embereket a meccsnézős helyeken és a városi ünneplés közben zsebelték ki.

Pénztárcák, iratok, telefonok

"SOS!!!!
Ma este 10 órakor elloptak egy pénztárcát a körúton a nagy ünnepélés közben!
Tele iratokkal!!
Gazdája Nikol Olvasztó!!!
Osszátok Légyszi!!" - írja az egyik szurkoló kétségbeesve.

"Köszönöm a befogadást! Nekem is eltűnt a fehér Lenovo telefonom a körúti forgatagban. A hátlapban egy júniusi bérletszelvény volt" - írta egy másik.

"Sziasztok!
Sokakhoz hasonlòan engem is megloptak ma a körùton a meccs utàn... A nagy tömegben a tàskam egyik zsebèböl vettèk ki az irataimmal (nèv: Fendrik Màriò) ès a bankkàrtyàmmal teli okmànytartòmat ("règi ùjsàgmintàs"). A kàrtyàt remèlhetöleg mèg idöben letiltattam, viszont az irataim pòtlàsa màr kicsit nehezebb lenne... Ha valaki megtalàlnà nagyon hàlàs lennèk!" - kér segítséget Márió.

"Sziasztok!
Tegnap a meccs utáni ünneplésben ellopták a telefonomat,illetve egyik barátomét is. Egy fekete Nokia Lumia 635,és egy fehér Acer telefonról van szó. Körúton voltunk,onnan pedig Borárosra mentünk,(Borároson már nem volt meg) tehát valószínű hogy a 4-6 vonalán történt a dolog. Ha bármit tudsz róla,kérlek írj hozzászólást,vagy privátot nekem. Köszi előre is! :)" - írta Péter.

Ez csak néhány bejegyzés volt a több tíz közül, amelyeket a kifosztott szurkolók posztoltak.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az BRFK sajtóosztályát - a következő oldalon megtudhatod, mit válaszoltak!

Fotó: MTI

Oldalak