Új fordulatot vett a Zámbó Jimmy botrány, már a másik oldal is megszólalt A Királyról

Az RTL lerántotta a leplet, hogy mi a helyzet A Király című sorozattal kapcsolatban.

Zámbó Jimmy özvegye csak két részt tudott megnézni

A Király című széria miatt ismét beszédtéma lett Zámbó Jimmy, akiről az RTL forgatott le egy sorozatot. A történetben a kezdetektől fogja láthatjuk, hogy a híres előadóművész miképp ért fel a csúcsra.

Az RTL nagyot akart vele dobbantani, mert az elején csak azok láthatták a szériát, akik elő is fizettek a szolgáltatásukra. Nem rég azonban leadták a tévében is, ami miatt kitört a botrány.

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni” – írta Zámbó Jimmy özvegye.

A naphire.hu most megszólaltatta a csatornát is, hogy mi az álláspontjuk az ügyben. A galériánkból megtudhatjátok, hogy mit válaszoltak!

Edit asszony csak az első két részt nézte meg, aztán hetekig csak nyugtatókkal tudott elaludni, szóval neki ennyi is elég volt A Királyból. Később Zámbó Krisztián is káromkodva kelt ki magából, hogy rengeteg hazugság van a sorozatban, és az apja nem volt angyal, de olyan sem, ahogyan bemutatják, azonban aztán törölte a posztot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI Fotó – Földi Imre

Oldalak

Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...