Lifestyle

Figyelem! Júniustól többe kerülhet az ételrendelés bizonyos esetekben

A Wolt kedden közölte a felhasználóival, hogy csúcsidei felárat és szervizdíjat számolhat fel júniustól.

Változnak a szolgáltatási feltételek

Június 1-től a Wolt felszámíthat szolgáltatási díjat, csúcsidő díjat, illetve szervizdíjat közvetlenül a fogyasztó felé az összes rendelés vagy bizonyos rendelések esetében – derült ki abból a keddi levélből, amiben a futárcég arról tájékoztatta a felhasználóit, hogy változnak a szolgáltatási feltételeik (ÁSZF), minderről a hvg.hu adott hírt először. Az, hogy pluszban felszámolnak-e bármilyen díjat, arról a rendelés leadása előtt lehet tájékozódni a Wolt szolgáltatáson belül.

A portál hozzáteszi, hogy a cég többek között azt is közölte, hogy a Wolt Szolgáltatást immár a Wolt Magyarország Kft. nyújtja, nem pedig a Wolt Enterprises Oy, tehát a Wolt kifejezés a magyar céget jelöli június elejétől.

Hamarosan az egekbe szökhet a könyvek ára. A drágulást elsősorban a papír ára, a logisztikai és szállítási valamint a nyomdai költségek emelkedése okozza.

Fotó és leadfotó: MTI/Balogh Zoltán

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...
Sztárok
Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.