Lifestyle

Figyelem! Júniustól többe kerülhet az ételrendelés bizonyos esetekben

A Wolt kedden közölte a felhasználóival, hogy csúcsidei felárat és szervizdíjat számolhat fel júniustól.

Változnak a szolgáltatási feltételek

Június 1-től a Wolt felszámíthat szolgáltatási díjat, csúcsidő díjat, illetve szervizdíjat közvetlenül a fogyasztó felé az összes rendelés vagy bizonyos rendelések esetében – derült ki abból a keddi levélből, amiben a futárcég arról tájékoztatta a felhasználóit, hogy változnak a szolgáltatási feltételeik (ÁSZF), minderről a hvg.hu adott hírt először. Az, hogy pluszban felszámolnak-e bármilyen díjat, arról a rendelés leadása előtt lehet tájékozódni a Wolt szolgáltatáson belül.

A portál hozzáteszi, hogy a cég többek között azt is közölte, hogy a Wolt Szolgáltatást immár a Wolt Magyarország Kft. nyújtja, nem pedig a Wolt Enterprises Oy, tehát a Wolt kifejezés a magyar céget jelöli június elejétől.

Hamarosan az egekbe szökhet a könyvek ára. A drágulást elsősorban a papír ára, a logisztikai és szállítási valamint a nyomdai költségek emelkedése okozza.

Fotó és leadfotó: MTI/Balogh Zoltán

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.