Lifestyle

Soha ne rakd erre a 3 helyre a WiFi routert: sokkal lassabb lesz az internet, ha itt helyezed el a készüléket a lakásban

Arról korábban már mi is beszámoltunk, hol érdemes elhelyezned a routert az otthonodban, ha a lehető leggyorsabb internetre vágysz, most azonban azt is eláruljuk, melyik az a három hely, ahová semmiféleképpen ne rakd a készüléket, mert bizony ezek a helyek lelassíthatják az internetet.

Tiltólistás helyek a lakásban

A mai modern világban már gyakorlatilag minden elképzelhetetlen megfelelő internetkapcsolat nélkül, hiszen gondoljunk csak bele, a munkához, a filmezéshez vagy más szabadidős tevékenységekhez is szükségünk van a stabil és gyors internetre. Sokan nem is sejtik, de a gyors net attól is függ, hogy hol van a lakásban elhelyezve a WiFi router, ami garantálja a szuper internetkapcsolatot - galériánkban eláruljuk azt a három helyet, ahová semmiképp se kéne raknod a készüléket a techzsenik és a szakértők szerint!

"A WiFi nem működik" - talán ez a négy legrettegettebb szó manapság, főleg a fiatalok, valamint az olyan emberek körében, akik home office-ban, otthonról végzik a munkájukat. Kevesen tudják, de az internet sokkal lassabb lehet, ha a WiFi routert szilárd tárgyak, például szekrények vagy épp falak mellé rakjuk, esetleg egy-egy bútor belsejébe, hogy elrejtsük a csúnya kábeleket - ez jelentősen akadályozhatja a router teljesítményét.
Kattints a további képekért!

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni internetünk, és akadozás nélkül élvezhessük kedvenc sorozatunkat? Máris mutatjuk!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.