Különleges hangulatjel érkezik a népszerű csevegőprogramba - mindenki imádni fogja

A hangulatjelek virágkorát éljük: az apró, de olykor tényleg roppant kifejező emotikonok ma már a legszívhezszólóbb, legbensőségesebb szavainkat is képesek helyettesíteni. Erre jöttek rá nemrég a WhatsApp nevű csevegőprogram üzemeltetői, akik hamarosan egy zseniális, régóta várt emojival kedveskednek felhasználóiknak.

Imádjuk a hangulatjeleket

Hangulatjelből sosem elég: évről évre bővül ugyan a színes, vicces kis emotikonok már így is hosszú listája, de mindig van új a nap alatt ezen a fronton. Ráadásul az emojik nemcsak szórakoztatóak és esztétikusak, de felettébb kifejezőek is. Manapság már nem túlzás azt állítani, hogy olykor többet mondanak ezer szónál. Kérdés persze, helyes-e, ha mind inkább vizuális üzenetekkel, képekkel, látványosságokkal kommunikálunk egymással ahelyett, hogy a szavak ősi varázsában hinnénk. Ezen a dilemmán naphosszat lehetne morfondírozni - van is létjogosultsága -, nekünk azonban most nem tisztünk, hogy elmerengjünk a kérdésen.

A világszerte népszerű üzenetküldő applikáció, a WhatsApp készítői általában nem kötik az orrunkra, ha egy új, izgalmas fejlesztésen dolgoznak, ugyanakkor a bétaverziók az esetek többségében eléggé árulkodóak szoktak lenni. Ha azonban ebből a forrásból nem szerezhetünk információkat, még mindig ott a WABetaInfo nevű oldal, mely első kézből szokott értesülni a WhatsApp legizgalmasabb újdonságairól - hívja fel rá a figyelmet a HVG.hu. Ezúttal is szenzációs titokról rántották le a leplet.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris mutatjuk, miről van szó!

Oldalak

  • 1
  • 2