Lifestyle

Már csak néhány órád maradt, hogy bevonzz mindent az új évre - Ezt kell tenned!

Használd a vonzás törvényét és kérd az univerzumot, hogy teljesítse minden kívánságodat! Nem kell hozzá más, mint papír, toll és egy kis csend. Készen állsz?

12 kívánság az új évre

Biztosan te is hallottál már a vonzás törvényéről, ami szerint gondolataink teremtő erővel bírnak. Most egy olyan technikát hoztunk neked, amellyel 13 napon keresztül pár percig a céljaidra fókuszálsz, és a karácsonyi csoda erejét kihasználva végre megteremtheted magadnak azt az életet, amire mindig is vágytál. Ez a technika arra is szuper alkalom, hogy letisztázd magadban, mit is szeretnél valójában, mert pontosan 13 kívánságot kell leírnod. 13 olyan vágyat, amit szeretnél, ha megvalósulna 2023-ban. A rituálét december 29 előtt kezded, és ettől a naptól kezdve 13 napon át minden nap pár percet szentelsz a céljaidnak. Melósnak tűnik, de hidd el, megéri.

Lássuk, mire van szükséged a teremtéshez:

  • 13 kis cetli
  • egy toll – ha van, akkor piros, ha nincs, akkor a kék is megfelel
  • egy tároló, amibe a kívánságokat teszed – ez lehet egy befőttesüveg, egy szép doboz, egy boríték
  • egy mécses
  • naponta néhány perc csend

Vonulj el, gyújtsd meg a mécsest, csendesedj el, és fókuszálj a kívánságaidra. Képzeld el, mi az a 13 dolog, amit szeretnél, hogy megvalósuljon 2023-ban. Álmodj nagyot, és az apróságok mellett írj le nagy célokat is. Vedd elő a cetliket, és írd le a 13 kívánságot 1-1 cetlire. Hajtsd össze a cetliket, tedd a dobozba vagy üvegbe, és rázd össze őket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.