Víz alatti gyógyfürdő, palota...- Csobbanj a világ legnívósabb fürdőinek egyikében

Nyáron egyre tud gondolni az ember: a vízre. Igaza is van, hiszen a nagy hőséget senki se bírja, ezért érdemes megkeresni a legközelebbi medencét, ahol egy kicsit lehűlhet. Azonban valakinek nem mindegy, hogy ezt hol teszi meg, ezért összegyűjtöttük azon fürdőket, amikre biztos nem lesz panasz.

Capri Palace Hotel and Spa

Mindent elárul az a tény, hogy a Forbes 2006-ban megválasztotta a világ legkiválóbb fürdőjének. Maga a fürdő Capri szigetén található, ahol a természeti adottságokat nem lehet szó nélkül hagyni. A hotel kilátása is fantasztikus, mivel az ablakokból kinézve megcsodálhatjuk a Nápolyi-öblöt és az Ischia szigetet. Építészeti szempontból a szálloda egy XVIII. századi mediterrán palotára hasonlít, de nem kell aggódni, mivel teljesen modernizálva van. A látnivalókon kívül érdemes kihasználni összes luxusszolgáltatását, például a kiváló szépségfarmot, ahol teljesen új emberként lép ki az odatévedő. Természetesen nem maradhat el az, amiért oda megy az ember: a gyógyfürdő. A nap végén pedig gasztronómiai élményt élhet át az, aki a Capri Palace L’Olivoban fogyasztja el vacsoráját.

Huvafen Fushi

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A világ első víz alatti gyógyfürdőjének színhelye. Aki elutazik a Maldív-szigetekre, semmiféleképpen ne hagyja ki ezt az élményt. A fürdőhely a saját lagúnájában van kialakítva, így az üvegfal mögött megcsodálhatjuk az egész tengeri élővilágot. Luxus bungalókban és pavilonokban lehet megszállni, amiknek modernizációja során figyeltek a természettel való harmóniára. A kényelem a legfontosabb szempont, így mindegyik kis épülethez tartozik saját medence, telefon, plazma tévé, és még sorolhatnánk. Szerencsére annak is van mit csinálnia, aki nem élvezi az egész napos has süttetést, hiszen rengeteg aktív program közül választhat, és ha megéhezne, nyolc luxusétterem vár arra, hogy kiszolgálhassa.

Kirana Spa Bali

Balira egyszer mindenkinek el kell mennie, és ha már ott van, ne csak kirándulásra szánja az időt, hanem meditálásra, feltöltődésre is. Erre tökéletesen alkalmas az ottani Kirana Spa, aminek hihetetlenül tiszta vize, és a körülötte lévő mélyzöld természet segít az ellazulásban. Maga a fürdő egy wellness oázis, ahol az ember elérheti a teljes nyugalmi állapotot. A stressz mentesség elérése érdekében az ottani vendégszeretet és szolgáltatások is közrejátszanak. A szállást sem lehet mellőzni, hiszen a komplexumhoz tartozó balinéz villák is a legnagyobb kényelmet biztosítsák, sőt, még saját spa kertecskék is segítik a relaxációt.

5 álomszép tengerpart, amit mindenképp látnod kell

Fotók: theworldofenvy.com, kiwicollection.com, extravaganzi.com, prweb.com

Oldalak