Lifestyle

Ezt látnod kell! Nők milliói bolondulnak a világ legszexibb Télapójáért

A divatvilág legnagyobb kifutóin vonult végig modellként, majd 2014-ben profilt váltott. Ma már ő a világ legszexibb Télapója, akiért nők milliói rajonganak, világszerte.

Real-life Télapóvá változott

Az 57 éves Paul Mason modellként kezdte karrierjét. Az évek alatt a világ legnagyobb divatházai dolgoztak vele és rendszeresen feltűnt Párizs, Milánó valamint London kifutóin, ám előbb-utóbb őt is utolérte a modellek egyik legnagyobb rémálma: elkezdett kiöregedni, ami nála abban nyilvánult meg, hogy barna tincsei őszbe fordultak. Időközben az édesanyja elhunyt rákban, emiatt egy évre felhagyott a borotválkozással is, így létrejött az ikonikus télapós szakáll. Ekkor már nagyon hasonlított a karácsonyi időszak legkedveltebb figurájára, ezért úgy döntött kombinálja megújult külsejét a divatvilágban szerzett tapasztalatával és elkezdett télapós megbízásokat keresni. Nem is telt el sok idő és ő lett a világ legszexibb Télapója, művésznevén Fashion Santa, akiért újonnan a luxusmárkák mellett a nők is bolondulnak.

Kattints a galériára, mutatjuk a legszexibb Télapót!

Fashion Santa eredetileg kanadai származású, de a számtalan felkérés miatt az ünnepi időszakot mindig New Yorkban tölti.
Kattints a további képekért!

Lassan tényleg állandósulnak már a mínuszok, így Tucker gazdája úgy döntött, jöhet a jó meleg lábbeli. Egy csapásra sztárok lettek.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.