Lifestyle

Vigyázz velük! Ez a három csillagjegy pokollá teszi az életed a szakítás után

Szakítani sosem könnyű, vannak azonban esetek, amikor az átlagosnál is kínosabb és fájdalmasabb a végső búcsú. Ennek a három csillagjegynek a szülöttjeivel kétszer is gondold meg, hogyan vetsz véget a dolgoknak.

Bika

A Bikával való szakításra érdemes lelkiekben komolyabban is felkészülni. Ne hagyd, hogy a látszat megtévesszen – a mindig higgadt és békés Bika elsőre a szakítás pillanatában is nyugodtnak és barátságosnak tűnhet, annyira, hogy egy pillanatig el is gondolkodsz azon, hogy egyáltalán felfogta-e a dolog súlyát. Pedig a tény, hogy elsőre nem rendez drámai jelenetet nem jelenti azt, hogy a Bika legbelül nem tajtékzik és forralja éppen a bosszút. Készülj fel: amíg nem találja meg méltó utódodat, a Bika mindent meg fog tenni, hogy tönkretegye az életedet.

Lapozz a másik 2 csillagjegyért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!