Lifestyle

Videón a zsebtolvajok legújabb módszere - ismerd meg, hogy védekezni tudj ellenük

Egy videó tökéletesen szemlélteti a legújabb trükköt, amivel másodpercek alatt elemelik értékeinket a zsebtolvajok.

Nem lehetünk elég óvatosak

Az utcai tolvajok naponta találnak ki újabb és újabb trükköket, hogy kifosszanak minket, és ha nem vigyázunk könnyen áldozatul eshetünk a furfangos módszereiknek. Fontos az elővigyázatosság, így egy korábbi cikkünkben már összeszedtünk a legnépszerűbb trükkjeiket, hiszen minél többet ismerünk közülük, annál kisebb az esélye, hogy bedőljünk nekik. Most egy újabb trükkre derült fény, amelyről a felvétel a Magyarország Ügyészsége Youtube csatornára került fel. A videón látható, ahogy a tolvaj odamegy a szék hátára akasztott kabátokhoz, és miközben eljátssza, hogy éppen a saját kabátját veszi le és rakja oda, egy gyors mozdulattal elcseni a másik székben ülő férfi kabátjában lévő mobiltelefonját. De nem ez volt az egyetlen eset.

Lapozz, a cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.