Lifestyle

Videón a zsebtolvajok legújabb módszere - ismerd meg, hogy védekezni tudj ellenük

Egy videó tökéletesen szemlélteti a legújabb trükköt, amivel másodpercek alatt elemelik értékeinket a zsebtolvajok.

Nem lehetünk elég óvatosak

Az utcai tolvajok naponta találnak ki újabb és újabb trükköket, hogy kifosszanak minket, és ha nem vigyázunk könnyen áldozatul eshetünk a furfangos módszereiknek. Fontos az elővigyázatosság, így egy korábbi cikkünkben már összeszedtünk a legnépszerűbb trükkjeiket, hiszen minél többet ismerünk közülük, annál kisebb az esélye, hogy bedőljünk nekik. Most egy újabb trükkre derült fény, amelyről a felvétel a Magyarország Ügyészsége Youtube csatornára került fel. A videón látható, ahogy a tolvaj odamegy a szék hátára akasztott kabátokhoz, és miközben eljátssza, hogy éppen a saját kabátját veszi le és rakja oda, egy gyors mozdulattal elcseni a másik székben ülő férfi kabátjában lévő mobiltelefonját. De nem ez volt az egyetlen eset.

Lapozz, a cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?