Vidám és színes ébresztőórák a jó keléshez

Úgy érzed, hogy egyszerűen bármennyit alszol is a reggeleid ugyanolyan gyűröttek? Nem lehet hozzád szólni a nap elején, mert még mindig nem tudod elfelejteni az átkos pillanatot, amikor kivetett magából az addig jó barátnak hitt ágy? Egy helyes ébresztőórát még lecsapni is sokkal szivesebben csap le az ember, és rápillantva, nyomban el is felejti a morgós hangulatot.

Az ébredés a nap meghatározó momentuma, ezért nem mindegy, hogy milyen kütyüd van erre a célra. Egy klasszikus vekker nagyon képes feldobni a hálószoba hangulatát, na meg a tiedet is, ha egyéniségednek megfelelőt választasz.

Baris
Ez a japán baris óra nemcsak egy sima óra. Szöszmötölős nép ők, a legjobb technikai újdonságokat tőlük kapjuk, ez meg ráadásul vicces is. Tizenhat különböző hangon képesek felébreszteni, nótáznak is ha kell, és mindehhez olykor-olykor ugranak egyet. A hagyományos fajtával pedig lehet számolgatni, hogy hány kávét kell innunk, mire élesen rajzolódik ki a kontúrja. Örök gyerekeknek kötelező darabok.

Rohangálós
Clocky nem barát. Az az aljas érdeke, hogy minket kivadásszon a pihe-puha ágyikóból, és szembesítsen a gonosz valósággal. Clockynál a szundi üzemmód azt jelenti, hogy vándorútra indul a szobában nagy hangzavar közepette, és mi ősasszonyok módjára vagyunk kénytelenek az ágyból hirtelen kiesve hajkurászni.

Simán színes
He megelégszel a hagyományos funkciókkal rendelkező órával, ezek a darabok tuti feldobják a lakásodat, és mivel ennyire helyesek, talán a szíved is megesik rajtuk és nem fogod őket az első csörgés után a falhoz vágni.

Modern retro
Megszokhattuk, hogy az Apple eléggé rákattant kütyüi - köztük az iPhone - hagyományos felhasználási módjait dizájnos látványelemekkel élményszerűbbé tevő kiegészítők gyártására, természetesen ez alól a telefon ébresztő funkciója sem kivétel.

Vidám
Hogy a reggeled csupa móka és kacagás legyen, elég ha beszerzel egy smiley-s vekkert, és hopp máris mosolyt varázsol az arcodra. Vagy nem. De próbálkozni azért érdemes. A szivecskékkel pedig mindent fel lehet dobni, képzeld el milyen jól mutatnál egy vadítóan szexi piros fehérneműben ezzel az órával, párod biztos díjazná, pláne ha kávét is viszel mellé.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!