Lifestyle

A vibrációs szinted nem hazudik: így látnak és érzékelnek téged mások

Míg mi érezzük mások kisugárzását, azt nem tudhatjuk, mi hogyan hatunk a környezetünkre. Most erre is választ kaphatsz, íme!

Számold ki az energiaszinted

Előfordulhat, hogy nem szeretsz sűrűn találkozni egy-egy személlyel, ismerősöddel, mert úgy érzed, hogy teljesen lehúz és, mint valami energiavámpír, elveszi a kedved az élettől is. Ez nem véletlen! A világunkban minden egyes ember, tárgy és élőlény speciális, egyedi energiaszinttel rendelkezik. Ha ezt konkrétan meg lehet határozni, akkor a béke és a nyugalom birtokolja a legmagasabb energiákat, míg a szégyen és a boldogtalanság a legalacsonyabb szintet. Írd össze, hogy mely tulajdonságok a legjellemzőbbek rád, majd add össze a mellettük látható pontokat!

Nyugalom - (600) - Ha úgy érzed, hogy nyugodt vagy, semmi nem tud kizökkenteni, az életedben minden a helyén van és haladsz előre, akkor te nagyon erős energiákat küldesz a világ felé. További tulajdonságok: állandóság, lelki béke, nyugodtság, pozitivitás, optimizmus, akaraterő, szeretet, feltétel nélküli odaadás, hűség, egyszerűség.

Béke - (550) - Ha képes vagy arra, hogy minden haragot elengedj, elfelejtsd azt, amit mások iránt érzel, mert megbántottak, könnyen kibékülsz az ismerőseiddel, valamint mindig kiegyensúlyozott személy vagy, akkor megérdemled ezt a pontot, hiszen roppant erős energiák lakoznak benned.

Öröm - (500) - A boldogság pillanatnyi állapot, ám az öröm az egy állandósult pozitív életérzés. Ha leginkább jól érzed magad a bőrödben, akkor kétségtelen, hogy az öröm energiákat is hordozod.

Bátorság - (200) - A bátorság egy olyan állapot, ami kihozhatja belőled a jót és a rosszat is, így a kettő között található. Egyfajta bizonytalanság, ami szülhet haragot és pusztítást, de a legnagyobb és legszebb álmok megvalósítását is.

vibrációs szint nyugalom jóga spiritualitás

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.