Tudod, hogy mi a vércsoportod? Elmondjuk, milyen a személyiséged!

Az emberek fenotípus szerint az ABO rendszer alapján 4 vércsoport valamelyikébe tartoznak. Ezek a csoportok: A, B, AB, 0. A vércsoport azonban nem csak az orvosoknak mondhat sokat, hanem neked is: derítsd ki, neked milyen, és olvasd el, mely tulajdonságok jellemzőek rád.

Vércsoport: 0

A nullás vércsoportba tartozó emberek erős személyiségek, és kiállnak magukért, ha olyan a helyzet. Igyekeznek mindenbe 100%-ot beleadni, nem csak azért, hogy mások felnézzenek rájuk, hanem azért, hogy ők is büszkék legyenek saját magukra. Csodálatos vezetők, nagyon jó megérzéseik vannak, ráadásul a stressztűrő képességük is elismerésre méltó. Szeretnek emberek között lenni, és nem jelent számukra gondot, ha mindenki rájuk figyel. Kreativitásuknak köszönhetően nem riadnak meg egyetlen szituációtól sem.

  • Legjobb tulajdonságaik: ambíczózus, törekvő, nyílt, erős
  • Legrosszabb tulajdonságaik: irigy, érzéketlen, megbocsátásra képtelen
  • Hírességek, akiknek ez a vércsoportjuk: Al Capone, Gerald Ford, Mikhail Gorbacsov, John Gotti, Crystal Kay, Erzsébet királynő, John Lennon, Paul Newman, Elvis Presley, Ronald Reagan
  • Ezekkel a vércsoportokkal illenek össze: 0 és AB

Vércsoport: A

Az A vércsoportú emberek nagyon érzékenyek, és emiatt a stressz is jobban lehúzza őket testileg és lelkileg egyaránt. Idegesebb típusok, akik sokat aggodalmaskodnak – mivel tisztában vannak azzal, hogy néha túlreagálják a helyzeteket, igyekeznek dolgozni is azon, hogy kicsit lazábbak legyenek a mindennapokban. Erős művészi hajlam van bennük, gyakran választanak olyan szakmát, ahol kamatoztathatják tehetségüket. Bár lelkileg kissé labilisak, nagyon jó barátok, megbízhatóak, és a legtöbb helyzetben remek hallgatóságnak bizonyulnak.

  • Legjobb tulajdonságaik: konzervatív, türelmes, pontos
  • Legroszabb tulajdonságaik: félénk, ideges, aggódó
  • Hírességek, akiknek ez a vércsoportjuk: George H. W. Bush, Ayumi Hamasaki, O.J. Simpson, Britney Spears, Alan Alda, Adolf Hitler, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon, Jet Li, Maki Nomiya, Rick James
  • Ezekkel a vércsoportokkal illenek össze: A és AB
Fotó: personalgrowthapproach.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!