Lifestyle

Valentin-napi könyvajánló – újdonságok, amik hangulatba hoznak a szerelmesek ünnepére

Mindjárt itt a Valentin-nap! Ennek szellemében válogattuk nektek össze azokat a könyvújdonságokat, amelyek garantáltan hangulatba hoznak február 14-re.

Magadnak vagy a szerelmednek

A Valentin-nap az egyik legtöbbet vitatott ünnep, hiszen sokan úgy érzik, a giccses lufik és szívecske alakú bonbonok elvonják a figyelmet a lényegről: arról, milyen fontos megélni a szerelem és a szeretet minden pillanatát. Havi könyvajánlónkban most öt olyan kötetet hoztunk, amelyek különleges módon érintik ezt a sokszor tárgyalt témát: párkapcsolati tanácsadó kötetek, megrendítő önismereti történetek, de természetesen az erotikus regényeket se hagytuk ki a sorból. Reméljük, te is találsz köztük olyat, amit szívesen forgatsz majd a szerelmesek ünnepén, vagy amivel szívesen megleped szíved választottját!

Sólyom Anna: Macskabár Nincs szükség hét életre – ebben az egyben is boldog lehetsz Nagore élete viszontagságosan alakul: szakított a barátjával, otthagyta a munkahelyét, és jó tíz év után visszaköltözött Barcelonába. Mivel nem tudja fizetni az albérletét, kis híján utcára kerül. Ekkor egy régi barát különleges munkahelyet ajánl neki: felszolgálót keresnek a Macskabárba, ahol délutánonként hét cica keresi gazdáját a betérő vendégek közt. Nagore egy kellemetlen gyerekkori élmény miatt retteg a macskáktól - helyzete azonban reménytelen, így végül egyhónapos próbamunkára szerződik. Idővel a káosznak tűnő szituáció apránként meghatározó élménnyé alakul át: a Macskabár hét macskamestere a lány kezébe adja a boldogság művészetének kulcsait. A négylábúaktól tanult képességek - többek közt a derű, a koncentráció, az alkalmazkodás - sorsfordító hatást gyakorolnak Nagore életére.
Kattints a további képekért!

Kevés dolog tudja úgy formálni a jellemet, mint az olvasás, így ebben a hónapban 6 olyan könyvet ajánlunk, amelyek amellett, hogy elgondolkodtatnak, és firtatják a világ működését, annyira izgalmasak, hogy szinte lehetetlen letenni őket.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.