Még az iskolát sem kezdte el a valaha élt legfiatalabb anya, amikor megszületett a gyermeke

Senki nem értette, hogyan eshetett teherbe.

A legifjabb édesanya

Lina Marcela Medina 1933-ban született Peruban, és ő a valaha élt legfiatalabb anya a történelem során. Mindössze ötéves és hét hónapos volt, amikor megszülte kisfiát. A várandósság tényére mindössze egy hónappal korábban jöttek rá a szülei, amikor észrevették a duzzanatot a kislány hasában. Eleinte tumornak hitték, de az orvos megállapította, hogy Lina héthónapos terhes. A szülők – érthető módon – nem hittek a doktornak, de a „diagnózist” több szakember is megerősítette.

Mi történhetett?

Ahogy bebizonyosodott, hogy az ötéves Lina állapotos, természetesen a rendőrség is megjelent, és letartóztatták a kislány apját, mint elsődleges gyanúsítottat. Egy hét után azonban kénytelenek voltak elengedni, hiszen nem sikerült rábizonyítani semmit. Másodszorra Lina egyik unokatestvérére terelődött a gyanú, akinek mentális problémái voltak, így a hatóságok azt gondolták, köze lehet a kislány teherbe ejtéséhez. Ezt a feltételezést sem sikerült alátámasztaniuk.

A mindenkit izgató kérdésre maga Lina sem szolgált kielégítő válasszal. A körülötte kitört felfordulás nagyon összezavarta a kislányt, aki nem tudott használható információval szolgálni a rendőröknek. Ezek után, mivel semmilyen nyomon nem tudtak tovább haladni, ejtették az ügyet. Az, hogy ki a kisfiú édesapja, örökké rejtély maradt.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2