Lifestyle

A nőnek annyi kell, hogy vágyjon rá a férfi - Hogyan legyünk 'elegek'?

Amint eloszlik a rózsaszín köd, jön a hajtás, hogy megőrizzük a kapcsolatot, a vágyat, a szenvedélyt és végül a társunkat. Na, de ez normális?

A szerelemnek múlnia kell?

Emlékszel a kapcsolatotok első heteire, hónapjaira? Ilyenkor minden annyira rózsaszín, annyira szép, meghitt, szenvedéllyel és odaadással teli. Nem gondolunk arra, hogy ez egyszer véget érhet, pedig már annyiszor megtapasztaltuk, és minden alkalommal elmondtuk, hogy 'ez most tényleg más, mint a többi, és majd örökké fog tartani'. Utána jött a csúf igazság, az első viták, féltékenykedések és nézeteltérések. Mi volt az a pont, ami ezeket okozta? Valószínűleg az, hogy a pasi a minimumra kapcsolta az irántunk érzett rajongását. Nem szűnt meg szeretni, csupán csak nem táplálja az egonkat, ami nekünk fáj. Ez egy normálisnak mondható folyamat és állapot, hiszen ritka az a kapcsolat, ahol a férfi élete végéig "ajnározza" szíve hölgyét, ám egyes nők ezeket a bókokat kimondottan igénylik. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.