A költekező, az ínyenc és a divatmogul – Utazási szokásainkat is befolyásolja a csillagjegyünk

Egy cseh utazásközvetítő legfrissebb kutatásában belepillantott az utasok adataiba, hogy megnézze, vajon van-e kapcsolat aközött, hogy mikor születtünk, és hogy hogyan utazunk. Lássuk, ki költi a legtöbbet, ki eszik a fedélzeten, és ki nem tud egyedül utazni.

Pénzügyek

Úgy tűnik, a Bakok költenek a legkevesebbet a foglalásokra, ami nem csoda, hisz elég gyakorlatiasak és pénzközpontú szemléletűek, míg a Nyilasok, akik imádnak adni és szeretik megélni a pillanatot, a legtöbbet költik - derült ki a Kiwi.com utazásközvetítő friss felméréséből. Szintén a Bakok szeretnek a legjobban magányosan utazni, ami ugyancsak nem meglepő, hiszen belső függetlenségükről is ismertek. A Bikák viszont leginkább a párjukkal foglalnak, a legkevésbé ők szeretnek egyedül világot látni. Ami az étkezést illeti, az állatöv igazi ínyencei, a Bikák vásárolják a legtöbb ételt a fedélzeten, a Bakok pedig a legkevésbé szeretnek erre költeni. Utóbbiak inkább csomagolnak maguknak egy kis harapnivalót még otthon és azt hozzák a gépre, csak hogy spóroljanak.

utazás taxi költés szokás autó kilátás épület

Első a biztonság

A Kosok és az átgondolt Rákok hajlamosabbak utazás előtt biztosítást kötni, mint más csillagjegyek, így természetesen a laza Ikrek csak megmosolyogják ezt a fajta előrelátó gondoskodást. A Kosok viszik magukkal leggyakrabban házi kedvenceiket az utazásokra. Ezek a tüzes személyiségek szeretik a kalandokat, de nem szívesen hagyják hátra szőrös barátjukat. Ezzel szemben az Oroszlánoknak van a legkevesebb foglalása háziállatokkal, valószínűleg mivel ők jobban szeretik a figyelmet magukra irányítani, és nem valami aranyos kiskutyára.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Pexels

Oldalak

  • 1
  • 2