Lifestyle

Az orvosokat is sokkolta a fogakkal született baba látványa: így néz ki ma - Fotók

Egy baba születése mindig nagy meglepetés a szülők számára, ez a kisfiú azonban nemcsak a szüleit, de a kórház teljes személyzetét is meglepte.

Baba

Fiú vagy lány? Milyen színű a haja? Kire hasonlít majd? Magas lesz, karcsú vagy pufi? Egyáltalán megvan vajon az összes lábujja? A leendő szülők fejében ilyen és ehhez hasonló kérdések kavarognak hosszú hónapokon át, míg meg nem születik a gyermekük. Jordan Bloss-Wilson és párja azonban egy percig nem gondolta volna, hogy akad majd olyan kérdés, amit egyszer sem tettek fel a babával kapcsolatban - írja a TWN.hu. Hát persze, hogy nem, hiszen senkinek nem jutna az eszébe, hogy a pici ilyen különleges, mégis ijesztő lesz majd.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.