Újdonságok, amik biztos, hogy nálad is kiverik a biztosítékot

Ez a hónap két nagyon különleges újdonságot tartogat azok számára, akik idegességükben hajukat borzolták az otthagyott üres WC-papír-guriga miatt, vagy órákat szenvedtek a sarkuk ápolásával. Íme két új termék, ami megoldást nyújt az imént említett problémákra.

WC-n lehúzható guriga

A világ egyik vezető higiéniai és faipari vállalata büszkén mutatja be legújabb toalettpapír innovációját Magyarországon: az egyedülálló, toaletten lehúzható Zewa Aqua Tube WC-papír-gurigát, amellyel a vállalat még magasabb szintre emeli a fürdőszobai komfortot, és növeli a fogyasztók kényelemérzetét. A guriga amellett, hogy lehúzható, biológiailag lebomló vagy újrahasznosítható, így több alternatívát nyújt arra, hogyan szabaduljunk meg az üres toalettpapír-gurigáktól.

Elektromos talpreszelő

A talpápolás megkönnyítésének érdekében a Scholl kifejlesztette az elektromos talpreszelőt. A Scholl Velvet Smooth Elektromos talpreszelő használatával könnyedén ápolhatjuk lábunkat otthon. A készülék percek alatt eltávolítja a megkeményedett bőrt, így csodásan puha lábakat biztosít. A használata nagyon egyszerű, csak irányítsuk a készülék forgófejét a megkeményedett bőrfelületre, s a művelet végén hidratáljuk lábunkat egy erre a célra speciálisan kifejlesztett lábkrémmel.

Ha neked tetszenek ezek az újdonságok, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is a cikket!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!