Lifestyle

6 éves kislányként kezdett új életet az apa: kidobta a nejét és a gyerekeit is - Fotók

Nem hiányzik neki a felnőttkorral járó felelősség, ráadásul abban is biztos már, hogy nem férfi, hanem női testben a helye.

Új élet

Néhány hónapja lett 60 éves, de a tizedét gondolja csak magáról. A Stefonknee néven ismert férfi a TWN.hu híre szerint jelentős időszakot tudhat maga mögött: 23 évnyi házasság után jött rá, hogy transznemű. A kanadai Torontóban élő férfi nehéz döntést hozott, s otthagyta a feleségét és hét gyermekét, hogy egy hatéves kislányként kezdjen új életet. Most egy örökbefogadó családdal él, akik támogatják új identitását. Stefonknee átmenetileg szeretne elmenekülni a felnőttkor felelőssége alól, így ha teheti, mindig kihangsúlyozza, hogy "most nem akar felnőtt lenni". Ezért kezdett bele hormonpótló kezelésekbe, majd találkozott egy poligám házaspárral, Adriannel és Serenával, akik befogadták, és az "anyucija és apucija" lettek. "Egy fétis honlapon találtak rám. Elmentünk ebédelni, és nagyon jól kijöttünk" - magyarázza a "kislány".

Hétgyermekes apaként élt, 23 éve volt házas, amikor rájött, ő valójában nő és gyerek. Stefonknee így úgy döntött, hátrahagyja a családját és a felnőttkorral járó felelősséget, és 6 éves kislányként kezd új életet. Megismert egy párt is, akik örökbe fogadták.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.