Lifestyle

Hamarosan megszűnik a Twitter - ez lesz helyette

Elon Musk vasárnap jelentette be: a Twitter napjai meg vannak számlálva. Nem csalás, nem ámítás: a népszerű közösségi oldal szerelmesei tényleg búcsút vehetnek a márkanévtől.

Egy korszak vége

Elon Musk, a SpaceX és a Tesla 52 éves feje bejelentette: nemsokára végérvényesen búcsút mondhatunk az egyik legkedveltebb közösségi oldalnak, a Twitternek - számolt be róla a The Verge. Nem csalás, nem ámítás: a Twitter márkanév tényleg meg fog szűnni a közeljövőben, sőt Musk még az ikonikussá vált logót is lecseréli. De akkor mire számíthatnak a felhasználók a Twitter helyett? Lapozz, azonnal eláruljuk!

Musk nemes egyszerűséggel X-re keresztelte a Twitter majdani utódját. Tegnap még egy levelet is küldött a Twitter alkalmazottainak, melyben tájékoztatta őket az új névről, valamint hozzátette: ez az utolsó alkalom, hogy a twitteres címéről küld e-mailt.
Kattints a további képekért!

Elon Musk kitartott Soros Györgyre vonatkozó kritikája mellett, és visszautasította az antiszemitizmus vádját megjegyzésével kapcsolatban egy interjúban - írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.