Tűzfalra festették a mentett kutyust - Bogár örökre szemmel tarthatja gazdáját

Bogár, az Illatos útról mentett fekete labrador egy tűzfalon végezte. Története nem valami szomorú baleset eredménye, hanem egy megható és nagyon kedves, dupla happy enddel végződő álomsztori.

Anna két éve fogadta örökbe az Illatos úti kutyust, Bogárkát, akit 2014. januárjában a 10. kerületben fogtak be. Feltehetően a szilveszteri tűzijátéktól megrémülve szaladt világgá, de az ebtelepen nem kereste gazdája.

„A halálra rémült kutyust rendkívül megviselte a közel négy hónapnyi bezártság: csont soványra fogyott, az egyébként gyönyörű, fényes szőre korpás lett, emlőiben pedig dió nagyságú daganatok fejlődtek ki. (..) Sikeres műtétet követően Bogár testileg és lelkileg is gyorsan megerősödött, szőre ismét régi pompájában tündökölt, kiapadhatatlan étvágyának köszönhetően pedig a kilógó bordák látványát a labradorokra jellemző, kerek has váltotta fel. A futtatóban mindenki csak úgy ismerte őt, mint a kutyus, aki soha egy pillanatra sem veszíti szem elől gazdiját. Így vigyázunk egymásra már kereken két éve”- számolt be a kutya életéről új gazdája Anna a Vigyél Haza alapítványnak, aki kihozta őt az ebtelepről.

Hogy került egy tűzfalra a következő oldalon olvashatod.

Fotó:Vigyél Haza Alapítvány

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!