Ezek a tömegnövelő étrend alapjai

Nem mindegy, hogyan táplálkozol, ha tömegnövelés a célod. Szakértőnk, Czanik Balázs capoeira aerobik edző, életmód tanácsadó elárulja, mit és hogyan kell enned.

Tömegnövelés és táplálkozás

Megjelent Czanik Balázs első könyve!

Szeretnél egészségesen étkezni és rendszeresen sportolni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Czanik Balázs első könyve, a B-fit - Minden, ami mozgás hasznos tanácsokkal, gyakorlatokkal segít elérni a céljaidat. Részletekért kattints ide!

Elsősorban a magas fehérje- és szénhidrát bevitel nagyon fontos a tömegnövelés során. Kerülendő a túlzott mértékű zsírfogyasztás. Sok folyadék, elsősorban víz és sportital javasolt. A szervezet vitamin- és ásványi anyag szükséglete ilyenkor megnő, melyet bátran fogyassz táplálék kiegészítők, vitaminkészítmények formájában.

Egyéb táplálék kiegészítőket is fogyaszthatsz, úgymint tömegnövelők, aminosavak, stb. Azonban minden esetben speciális, ezzel foglalkozó szakboltokban szerezd be őket és kérd ki hozzá szakember véleményét.

Lapozz a folytatásért: veszélyes betegségek, amiket az elhízás okoz, és ha ezt csinálod, sokak szerint nem nő az izomtömeg!

Fotó: Just Live Natural Remedies to Relieve Stress

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!