Lifestyle

50 éve a szemünk előtt volt, mégsem vette észre senki: hihetetlen, mit rejt az egyik legnépszerűbb csokoládé logója

Egy szemfüles fogyasztó szúrta ki a szinte észrevehetetlen ábrát a csoki logóján, felfedezését pedig egyből meg is osztotta az emberek legnagyobb döbbenetére.

A finomság, ami milliók kedvencévé vált

A csokoládé a mai napig a legnépszerűbb édességnek számít, amiért emberek milliói rajonganak szerte a világon. Szerencsére ma már számos verziója létezik, vehetjük táblában, bonbonként vagy szeletben, mégis a különböző ízesítések azok, ami miatt egyszerűen megunhatatlan ez a nasi az édesszájúaknak. A Toblerone csak egy a sok közül, mégis az egyik legnépszerűbb márkáról van szó, nem véletlenül: a svájci csokoládé mind formáját, mind pedig ízét és minőségét tekintve is igen különlegesnek számít. A mézes-mandulás nugátcsodának akkora sikere lett, hogy az alapító Tobler-család 1909-ben le is védette a márkát, melynek jellegzetes csomagolásán az Alpok hetedik legmagasabb csúcsa, a Matterhorn látható, azonban van még valami a csoki logóján, amit eddig csak a szuper szemfülesek vettek észre. Te kiszúrtad már korábban az érdekes alakot, amit a gyártók elrejtettek a csomagoláson? Ha eddig nem sikerült, most jól figyeld meg a fotót: nos, látod már a hegycsúcsot ábrázoló rajzban megbúvó állatot? Ha nem, lapozz, eláruljuk, mit kellett volna megtalálnod!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.