Lifestyle

Már most írd be a naptáradba! Tízmilliószoros napok 2023-ban

Minden évben van 4 nap, amikor gondolataink ereje megsokszorozva hat. Ezek a tízmilliószoros napok, lássuk, 2023-ban mikor kell erősen a vágyaidra koncentrálnod.

A tízmilliószoros napok a nyugati kultúrába erős teremtő napokként vonultak be, mert úgy tartják, gondolataink ilyenkor tízmilliószoros erővel bírnak, így ezeken a napokon hatékonyan tudunk megteremteni vágyainkat. Ezek a napok valójában buddhista ünnepek, úgynevezett dharmacsakra napok, amelyek minden évben más napokra esnek, a Hold mozgásától számolják, és négy van belőlük egy évben.

A gondolat ereje megsokszorozódik

Ezek a napok különleges energiával bírnak, mert minden gondolat tízmilliószoros erővel száguld fel az univerzumba. Ezért ezek a napok tökéletesek ahhoz, hogy megteremtsd, amit szeretnél, de ha nincs konkrét vágyad, vagy nem szeretnéd egyetlen dologra szűkíteni a kört, akkor figyelj arra, hogy általánosságban pozitív legyél. Vedd magad körül kellemes dolgokkal és emberekkel, figyelj a pozitív belső hangra, és ne csak gondolataiddal, de cselekedeteiddel is közvetítsd a jó energiákat.

Ami még fontos: ne felejts el ezeken a napokon hálásnak lenni mindazért, amid van, és lesz. Ha könnyebben fókuszálsz írással, akkor írj egy hálalevelet az univerzumnak, vagy csak sorold fel azokat a dolgokat, amikért hálás vagy. Az is elég, ha pár percre elcsendesedsz napközben, és felsorolsz mindent, amiért köszönetet mondasz az univerzumnak az életedben. Az univerzum hall téged, ezt mindig tartsd észben.

Tízmilliószoros napok 2023-ban

Nézzük, mely napokra esnek 2023-ban a tízmilliószoros napok.

Március 7. Chotrül Düchen, a vajmécsesek ünnepe. A csodák napja. A buddhisták ilyenkor vajból készült mécsesekkel emlékeznek meg Buddha csodatetteiről.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ne lepődj meg, hogy rosszul alszol, ha még ezen a teszten is elbukik a párnád.
Fashion&Beauty
Ha egyszerűsíteni szeretnéd a divatválasztásaid – akár fenntarthatósági okokból, akár magad miatt – akkor mutatunk egy tökéletes megoldást.
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összekülönbözik. Napi horoszkóp!