Lifestyle

Zsepiket elő: újabb szívszaggató törölt jelenet került elő a Titanicból

Azt hittük, a Titanic okozta élményt nem lehet fokozni, de ezekkel a kivágott jelenetekkel biztosan sokkal többet sírtunk volna rajta.

Titanic forever

Imádjuk a Titanic című filmet. Nem számít, hogy nyálas, hogy hatásvadász, sőt még azt is megbocsátjuk neki, hogy elhitette az emberekkel (még ha csak egy kis időre is): Leonardo DiCaprio egy üresfejű szépfiú, akinek a legnagyobb tehetsége a tökéletes pofija. A látvány és a hajó tragédiája még most, 25 év után is letaglózó, a szerelmi történet pedig igazán bizsergető, mert legyünk őszinték: nincs olyan nő, aki ellen tudna állni Jack Dawsonnak. Szóval, kedves fanyalgók, a Titanic remek alkotás, műfajában kiemelkedő, mindig lesz helye a képzeletbeli DVD-knek kialakított polcon.

Nem láthattunk mindent

Bár a Titanicnak impozáns, 194 perces a játékideje, még a laikusok is tudják, ez csak töredéke annak az anyagnak, amit a készítők rögzítettek. A megvágott filmből mindig jó néhány jelenetet kihagynak, különböző szempontok alapján döntik el, hogy melyiket miért nem használják fel. A Titanic törölt részletei közül az elmúlt években több is kiszivárgott, ami azonban nemrég újra bejárta az internetet, szívbemarkolóbb, mint az eddigiek, és azt kell, hogy mondjuk: komplexebb, meghatóbb lett volna a film, ha benne hagyják.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Instagram / Whomwhatwear

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok