4 tipp rosszkedv ellen - Ha már teljesen a padlóra kerültél

Rengeteg olyan pillanat van, amikor vagy a saját, vagy mások hibájából idegesek, feszültek és szomorúak leszünk. A rosszkedvnek rengeteg különböző oka lehet, kezdve az iskolai vagy a munkahelyi feszültségtől, a szerelmi bánaton át a mindennapi bosszúságig. Van azonban pár apró trükk, aminek a segítségével könnyen túljuthatsz a mélyponton.

Mosolyogj!

Egy mosoly egyszerű, ám hatékony módja, hogy kikapcsold egy kicsit az agyadat. És nemcsak a nyugodtabb állapot eléréséhez nyújt segítséget, hanem pozitívan befolyásolja a hangulatodat is. Mondhatjuk úgy is, hogy megelőlegezi a jókedvet, ami aztán innentől máris elérhetőbbé válik.

Jusson eszedbe egy olyan pillanat, amikor nagyon erősnek érezted magad!

Még a legbizonytalanabb helyzetekben is próbálj meg alkalmat keresni arra, hogy megállj egy pillanatra. Vegyél mély levegőt, és gondolj egy olyan múltbeli eseményre, amikor legyőzhetetlennek érezted magad. Meglátod, egy ilyen emlék felidézéséből erőt nyerhetsz, amivel könnyebben leküzdheted az előtted álló akadályt.

Fotó: livesuperfoods.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.