Lifestyle

A Rákokat becsaphatják, a Mérlegek rengeteg pénzhez jutnak hozzá – Márciusi pénzhoroszkóp

Új hónap, új pénzügyi helyzet – neked vajon vastag lesz a pénztárcád, vagy nagyon oda kell figyelned arra, hogy mire költesz? Márciusi pénzhoroszkópunkból kiderül. Olvass tovább!

Kos:
III.21. - IV. 20

Tele vagy zseniális ötletekkel, új meglátásokkal, melyek a pénzügyi dolgaidat is érintik. Elkápráztathatod feletteseidet, de barátaidat is különleges megoldásaiddal. Érkezhet pénz bőven, stabilan, kiszámíthatóan, amire tudsz építeni, számítani, de váratlanul is. Figyelj, hogy túlzásba ne vidd nagy álmaid megvalósítását, mértékletesen költekezz! Szerelmeddel, barátaiddal utazzatok el, most van rá lehetőség!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bakokra pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Nálad jobb pénzügyi szakembert keresve se lehetne találni, és most is elő tudsz rukkolni újfajta gondolataiddal, jobbnál jobb ötleteiddel. Feletteseid is értékelni fogják meglátásaid, melyek valahol mélyről, jó megérzéseiddel fűszerezve – szenzációsak! Kitartásban nincs hiány, ha valamit szeretnél elérni, ahhoz lépésről-lépésre el is jutsz. Ha vállalkozásod van, most ott is sikerekre számíthatsz, hisz egyensúlyban tudsz lenni önmagaddal, a pénzügyi dolgaiddal kapcsolatosan.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bikákra pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Lehet, hogy meg kell küzdened azért, ami jár neked, esetleg munkatársaid vitába szeretnének szállni veled, de nem kell aggódnod! Diplomáciai képességeddel most is előrukkolhatsz – és úgy szerzel meg mindent, hogy senki nem érzi, hogy feszültség volt benned. Figyelj másokra is, és akkor ők is figyelni fognak! A sporteszközök nagy vonzást gyakorolhatnak rád, melyekre - a mindig benned levő mozgásigény miatt - nem is sajnálod a pénzt. Csak mértékkel! Fölösleges kiadásokba kár bocsátkozni, ám amire szükséged van, arra ne sajnáld.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár az Ikrekre pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Pénzügyi dolgokban most abszolút nem látsz tisztán, becsapható vagy. Nagyon ébernek kell lenned, hogy ne kelljen később a pénzed után szaladni. A pénztárcádra is érdemes most odafigyelned, ne a táskád nyitott részébe tedd. Hirtelen döntéseid, fellobbanó, hangulataidon alapuló vágyaid sem segítik a pénzügyi helyzeted. Inkább várj három napot, mielőtt nagyobb kiadásba bocsátkozol! Ha szűkösnek érzed anyagilag a mostani időszakod, ne csodálkozz – biztosan van valami fontos tanítás mögötte, hiszen szívünket könnyen helyettesítjük pénzzel.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Rákokra pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok