Magyarország eltűnik 2024-ben egy rémhírterjesztő tiktoker szerint

Egy tiktoker megjósolta, hogy mi fog történni Magyarországgal a jövő évben.

A TikTok tényleg le tudja lohasztani az agyat

Van egy misztikus illető a TikTokon, aki gyakorlatilag időutazónak tartja magát. Az influenszer azt állítja, tudja, mikor csapnak le a világ legsúlyosabb természeti katasztrófái a jövőben, és erre igyekszik is figyelmeztetni minket.

Ezen persze mindenki elmosolyodik, vagy épp elkezdi a földet csapkodni a nevetéstől, de az már tényleg fura, hogy Eno Alaric a TikTokon több mint 700 ezer követőt szerzett a feltételezett jövőbeli eseményekre vonatkozó figyelmeztetések közzétételével, és ez még messze nem a vége. Úgy néz ki az emberek csípik az egészet, és szórakoztatónak tartják.

Most Magyarország is bekerült az egyik videójába, ami állítólag el is fog tűnni 2024-ben, azt pedig a galériánkból megtudhatjátok, hogyan.

Ide kattintva lehet megnézni a videót, ahogy Eno belekezd a januári jóslatába. Ebből kiderül, hogy Észak-Amerikának a történelme egyik legnagyobb hóviharát kell majd átélnie. Igazából ez akár még be is jöhet, de lássuk, mi a helyzet Magyarországgal!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.