Tetszhalottasdi és köldökszöszgyűjtés - Ezek a világ legbizarrabb hobbijai

Az emberi hülyeségnek nincs határa – tartja az ismert mondás. Ezek a szabadidős tevékenységek ugyanis, amelyeket cikkünkben összegyűjtöttünk, kellőképpen pihent agyú jelentkezőkért kiáltanak. Íme, a 8 legmegdöbbentőbb időtöltés!

1. Gyűjts tejesüvegeket!

Szereted a tejet? Mindig nehezen válsz meg az üvegtől, amely a számodra kedves nedűt tartalmazza? Akkor kezdd el gyűjteni őket! Ezt teszi Paul Luke is, aki a "tejes-hobbi" rabja lett. A korábban tejesemberként dolgozó férfi kollekciója több mint 10 ezer darabból áll, és nem valószínű, hogy a közeljövőben más időtöltés után fog nézni.

2. Bukkanj fel a háttérben!

Létezik egy férfi, aki ahányszor meglát egy forgatócsoportot valahol, azonnal a riporter mögé settenkedik, és amíg a felvétel tart, ott is marad. Az elszánt férfit Paul Yarrow-nak hívják, és a BBC, az ITV, a Channel 4 és a Sky News adásaiban is feltűnt már, szóval valóban komolyan gondolja a szándékát.

3. Játszd el, hogy halott vagy!

Valószínűleg az 50 éves Chuck Lamb az egyetlen, aki azzal tölti a szabadidejét, hogy halottnak tetteti magát. A férfi olyannyira imádja űzni ezt a meglehetősen különös hobbit, hogy rendszeresen filmezi és fotózza magát közben - meglepő vagy sem, rengeteg rajongója van. Hogy miért választott ilyen érdekes időtöltést, arról csak annyit mond: mindig is színész szeretett volna lenni.

Fotó: telegraph.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!