Lifestyle

Egy tetoválóművész szerint soha nem szabadna magadra tetováltatni a gyermeked nevét, ezzel indokolja az erős kijelentést

A túláradó érzelmek miatt jó döntésnek tűnhet, hogy a gyermeked vagy gyermekeid nevét a bőrödön őrizd örökké, azonban egy tetoválóművész szerint ez egyáltalán nem olyan jó ötlet.

Nem biztos, hogy a legjobb ötlet

A kanadai Sabrina Rogers-Anderson abból él, hogy az embereknek álmai tetoválásait készíti el nekik, és már minden elképzelhető kérést meghallgatott. Elmondta, hogy a barát vagy barátnő nevét felvarratni rossz ötlet, de a gyerekeid nevét sem túl bölcs dolog - bár nem ugyanazért. Sabrina szerint bár lehet, hogy a szíved a helyén van, a gyerekeid nagy valószínűséggel kínosnak fogják találni, hogy a nevüket látják majd a hátadon, karodon, hasodon vagy bárhol, amikor felnőnek.

A Netmums nevelési weboldalnak nyilatkozva azt mondta: "A szülői életben nem kell, hogy a szülői hovatartozásról beszéljünk. Jó esély van rá, hogy a gyerekeid megbánják majd a döntésedet, amikor veled és a nevük óriási, díszes betűkkel írt feliratával a hátadon kell végigsétálniuk a tengerparton. A lézeres eltávolítás és a nevek tetoválásának elfedése nem véletlenül virágzó üzletág."

Sabrina a továbbiakban azzal magyarázta, mennyire népszerű ez a trend, hogy olyan hírességeket említett, akik már végigjárták ezt az utat, köztük Drew Barrymore-t. A Charlie angyalai színésznője a lányai, Olive és Frankie nevét tetováltatta a csuklójára. David Beckham szintén a gyerekek neveit tetováltatta magára, valamint a felesége, Victoria nevét is.

Forrás: Mirror Fotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.