Lifestyle

Megrázó felvétel: Éppen magát videózta egy ukrán lány, mikor a közvetlen környezetében csapódott be egy orosz rakéta Kijevben

Tarasz Szevcsenko éppen magát videózta, ahogy az őszi napsütésben tart az egyetemre, azonban a videó végül egy nagyon másik irányt vett.

Bosszú?

A háború kezdete óta az oroszok még nem lőtték kifejezetten Kijev központját. Volt már, hogy rakétacsapás érte Kijevet, azonban azok kevésbé kiemelt civil célpontok voltak, most azonban a Nemzeti Egyetemhez nagyon közel csapódott be az orosz rakéta. Sokan úgy gondolják, hogy Kijev támadása az oroszok válasza arra, hogy szerintük az ukránok terrortámadást hajtottak végre a kercsi hídon.

Tarasz Szevcsenko éppen magáról készített egy videót, ahogy éppen a Nemzeti Egyetemre tart, hiszen ott tanul. Vélhetően fogalma sem volt, hogy egy nagyon fontos momentumot fog megörökíteni. A videó elején látszik is, ahogy a fiatal nő gyanútlanul halad, majd egyszer csak nagy hangzavar és fényáradat lepi el, arcára azonnal kiül a félelem. Szevcsenko ugyanis megörökítette, ahogy egy orosz rakéta csapódik be Kijevben.

Forrás: Twitter Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...